Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Digital Economy Key til Nation' s udvikling

Slip tid: 2021-06-28 17:49:23  Hits: 10

china vil fremme den digitale økonomi som en vigtig motor til økonomisk vækst og yderligere uddybe dens integration med realøkonomien, sagde en højtstående embedsmand på det fjerde digitale Kina-topmøde i Fuzhou, hovedstaden i Fujian-provinsen.

a rapport gennemgået Land' s Digital udvikling i 2020 blev frigivet på topmødet, hvilket fremhævede Kina' s præstation i sektorer som 5Gnetværk, store data, kommunikation og artikler intelligens.

china har bygget verden' s største 4G og optiske-fibernetværk, og den kommercielle brug af 5G er på et hurtigt udviklingsspor, ifølge rapporten udgivet af Cyberspace Administration of China.

last år, merværdien af ​​Kina' s COREN Industrial i den digitale økonomi tegnede sig for 7,8 procent af det samlede BNP.

Currently, det samledeniveau af Kina' s Digital Economy rangerer anden i verden, sagde rapporten.

stady fremskridt er blevet lavet i integrationen af ​​internettet med fremstilling og Kina' s centralt administrerede stat-owned virksomheder accelererer udviklingen af ​​digital industri og har oprettet mere end 60 industrielle internet platforme, siger Hao Peng, chef for staten-ownhed Aktiver Supervision og Administration Commission.



Tidligere: No

Næste: Genbrugsstoffer er blevet enny st...