Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Rettigheden af ​​den industrielle økonomi fortsætter med at vise

Slip tid: 2021-10-23 18:59:21  Hits: 8



""den lette industrielle økonomi som helhed har fortsat sin opsving siden begyndelsen af ​​dette år, med strukturel optimering, kinetisk energikonvertering og kvalitetsforbedring, som alle udvikler sig støt, og det bør Begrebet, at modstandsdygtigheden i den overordnede udvikling fortsætter med at vise. Den samlede jævn udvikling af industri og informationsteknologi, industrikædeforsyningskæden sikkerhedskapacitet er blevet konstant forbedret, transformation og Opgradering i

depth forfremmelse, innovation og vitalitet fortsatte med at frigive, for afslutningen af ​​året


39; s målopgaver lagde et solidt fundament. Vi mener, at dennuværende industrielle økonomiske stabilitetsgodtgørelsessituation ikke er ændret, følelsen af ​​det økonomiske opsving og den indre levende energi forbliver stærk.

in fremtiden, det vil tage anstrengende bestræbelser på at støtte og tjene den sunde udvikling af virksomheder, især små og mellemstore virksomheder, for at opretholde stabiliteten af ​​nøgleindustrielle kæder og forsyningskæder, for at holde den industrielle økonomi, der kører i et rimeligt interval , og at konsolidere tendensen mod en bedre økonomi.

-&#"

Tidligere: Fremme den sunde udvikling af Kin...

Næste: Vi har opdateret vores produkter