Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Grøn genanvendt plastik udvikler sig hurtigt

Slip tid: 2021-10-03 17:48:40  Hits: 0
\\ Ikke 17. juli, 2021 Green Recycled Plastics Supply Chain Forum blev afholdt i Beijing. Deltagende eksperter sagde, at med den formelle gennemførelse af den 14. femårsplan for udvikling af cirkulærøkonomi og den løbende forbedring af standardsystemet til genanvendelse af affaldsplastik, vil den genanvendte plastindustri indvarslenye muligheder for udvikling.

The First Green Recycled Plastics Supply Chain Forum blev i fællesskab sponsoreret af China Petroleum og Chemical Industry Federation og China Material Recycling Association. Det sigter mod at

CARRY OUT Policy Exchange, opbygge et grønt genanvendt plastforsyningskædesystem og fremme den sunde udvikling af branchen", og temaet er"consensus bygning og koordineret handling"."

-

zhou zhuye, vicepræsident for Kina Petroleum og Chemical Industry Federation, påpegede, at affaldsplastik har akkumuleret i lang tid på grund af ikke-standard bortskaffelse og manglende effektiv genvindingsteknologi, hvilket resulterer i alvorlig miljøforurening. I de senere år har Kina Petroleum og Chemical Industry Federation udført en række arbejde i samarbejde med offentlige myndigheder til fremme af industrikæde-samarbejde og formulering afnationale standarder.-"xu Junxiang, præsident for Kina Material Recycling Association, bekræftede resultaterne af Fælles arbejdsgruppe om grøn genanvendt plastikforsyningskæde i det forløbne år. Han sagde, at den formelle implementering af de generelle principper for evaluering af let genanvendelse ognem genbrugsdesign af plastprodukter (i det følgende benævnt Shuangyi Design Standard) er at fremme den genanvendte plastikgenvindingsindustri for at realisere industrikædefunktionen, blokere operationen Forbedring af lukket"loop-kontrol har taget et solidt trin."shuangyi design"Standard og

shuangyi logo

reflektere vores udøvelse af grøn udvikling og positive foranstaltninger til fremme af realiseringen af ​​dobbelt kulstofmål.

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Hvad er stof lavet med majs

Næste: Kina-EU-klasser i høj efterspør...