Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Genbrugsstoffer er populære over hele verden

Slip tid: 2021-11-15 20:28:41  Hits: 26

according til ufuldstændige statistikker, der er hundredvis af kasserede PET-flasker, der dækker jordens overflade til enhver tid, ognæsten 1 mia. Varer ødelægges, og konstant forfrisker dataene på jordens lossepladser.


recycled Stoffer bruges til at vaske og behandle de kasserede stoffer for at forynge disse stoffer og blive stoffer, der kan anvendes og sælges igen. Selvfølgelig kræves mange processer i denne proces. Genbrugsstoffer har udviklet sig fra forskellige materialer gennem tekniske midler. Blandt dem er kraften i miljøbeskyttelse også resultatet af den teknologiskenedbør.


den pludselige stigning af genanvendte stoffer stammer hovedsagelig fra det europæiske marked. I EU er tøjforbruget steget år for år, men levetiden for et enkelt stykke tøj er blevet drastisk reduceret, hvilket har forårsaget en masse tekstilaffald og forurening. At tage Frankrig som et eksempel, den gennemsnitlige årlige stigning på 9,5 kg tøj pr. Indbygger, men genvindingshastigheden var kun ca. 36% i 2017, og genvindingshastigheden for tekstilstoffer i hele EU er endnu lavere, kun ca. 20%.


-the så&called GRS certifikat er forkortelsen af ​​tekstil- og beklædningsgenforskningens globale genbrugsstandard, og det er en verifikationsstandard etableret for genanvendte fibre, der er etableret af certificeringsorganet for den internationale miljøledelse UNIO#

110; (forkortet som CU). Denne verifikationsstandard regulerer ikke kun kilden til råmaterialer, men regulerer også spildevandsbehandlingen og brugen af ​​kemikalier i produktionsprocessen. \\ N

Tidligere: Stærke fundamentale støtter for...

Næste: No