Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd

Stærke fundamentale støtter fortsat positiv vækst i import og eksport

Slip tid: 2021-11-12 20:25:59  Hits: 21

it har fortsat vokset i 17 måneder siden juni sidste år. Siden epidemien er præcise udenrigshandelsforanstaltninger blevet tilføjet løbende, og fremme af forbedret åbning til omverdenen har givet vigtig støtte til fremme af en stabil udenrigshandel vækststruktur. Ifølge data fra den generelle administration af toldvæsenet i RMB i oktober udgjorde eksporten 33.400 USD, med et budget på 17,8%.


Private virksomheder fortsætter med at fremme udviklingen af ​​udenrigshandel. Siden epidemien er der udviklet et stort antal tilhængere som reaktion på vigtig økonomisk udvikling, forbedret toldklareringseffektivitet, optimeret eksportmiljøet, forbedrede selskabsskat og gebyrreduktionsforanstaltninger og øget virksomhedsstøtte til gennemførelse af forskning og uddannelse. Evne, foranderlige fordele, åbning af det internationale marked, åbner det internationale marked, og virksomhedens udviklingsudsigter er blevet en vigtig kilde til positiv vækst for virksomheden i 17 på hinanden følgende måneder.


--den struktur af handel metoder fortsatte med at blive optimeret. Samtidig har den styrket sine evner i områder under særligt toldtilsyn som en høje åbningsåbning-up-platform for at fremme den vigtige rolle at åbne op til omverdenen og flere internationale og indenlandske markeder og kryds-borderressourcer. Emerging Handelsformater som E

Commerce og Markedsopkøbshandel har udviklet sig kraftigt.


\\n

Tidligere: Staten fremmer udviklingen af ​...

Næste: Genbrugsstoffer er populære over...